Altın İğne Nasıl Uygulanır?
Uygulamamızın kullanımı güzellik merkezine göre değişmektedir. Bu yöntem birçok cilt güzelleştirme ve gençleştirme yönteminden daha pratiktir. Diğer yöntemlerden farklı olarak etkisini daha hızlı gösterir. Uygulama seans başına 30-40 dakika sürer.
Altın İğne Uygulaması Ne İşe Yarar?
Cilt yaşlanma ve çevrenin etkisi ile zarar görür. Birçok cilt hasarı meydana gelir. Altın iğne deride çukurlaşma ve akne oluşumunda etkili bir tedavidir. Bu hasarı ortadan kaldırmak için medikal estetik uygulamalarından yardım alınabilir. Altın akupunktur ile bu önlenebilir.
Altın İğne Hangi Mevsimde Yapılır?
Ameliyatsız bir işlem olduğu için yaz kış yapılabilen bir uygulamadır. Uzmanlar, altın iğne güneşe maruz kalmadıkları kış ve bahar aylarında kullanmayı tercih etseler de, güneşten iyi korunurlarsa yaz aylarında da kullanılabilirler.
Altın İğne Fiyatları
Altın İğne uygulaması kişiye özel planlanır. Fiyatlar bölgeye ve kişinin tercih ettiği seans sayısına göre değişmektedir. Altın iğneler için radyo frekanslarının uygulanması her merkez veya doktor için farklı olabilir ki bu çok doğaldır. Sadece bir doktora danışılarak netleştirilebilir ve fiyatlar kullanılan tekniğe, bölgeye ve hasta değerlendirmesine göre değişiklik gösterebilir. Altın İğne uygulama fiyatınız ek kombinasyonlar içeriyorsa fiyat değişecektir.
Lazer Epilasyon Yöntemleri
Lazer teknolojisi sayesinde istenmeyen tüyler kalıcı olarak vücuttan atılır ve bir daha asla geri gelmez. Ayrıca ağda ve benzeri diğer yöntemlere göre lazer epilasyon ağrısız ve konforlu bir yöntemdir. Lazer epilasyon epilasyona odaklanmaz.
Bunun nedeni, vücudun kıl köklerinin işlevi nedeniyle, ancak görünen kıllar yok edildiğinde vücudun tekrar kıl almaya başlamasıdır. Bu nedenle lazer epilasyonun temel amacı, vücuttaki kıl köklerini yok etmek ve işlemin uygulandığı bölgedeki hücrelerin işlevini değiştirerek kıl çıkmasını engellemektir. Lazer epilasyon vücudun herhangi bir yerinde kullanılabilir.
Lazer epilasyon belirli bir dalga boyundaki birkaç ışık kaynağının etkisiyle istenmeyen tüyleri gidermek için kullanılabilir. Cilde uygun bir lazer ışını özellikle kıl köklerine odaklanır ve ısıya dönüşür, çevre dokulara zarar vermeden sadece kökleri ve nükleer hücreleri yok eder. Lazer epilasyon, günümüzde lazerlerin tartışmasız en popüler uygulamasıdır.
Lazer Epilasyon Nasıl yapılır?
İşlem sırasında kişi koruyucu gözlük takar ve lazer cihazını çalıştırır. Lazer cihazı ile cilt bölgesi bireysel kayıtlarla taranır. Cihaz tarafından yansıtılan lazer, yok edilen saç köklerine gönderilir. İşlem sırasında kişinin rahat etmesi için cihazın içinden soğuk hava cilde üflenir. Bu nedenle bu işlem ağrısızdır ve hiçbir yan etkisi yoktur. Uygulama soğuk olduğu için kişilerde genellikle kızarıklık olmaz. Oluşan kızarıklık kısa sürede iyileşir.
Lazer Epilasyon Yöntemleri Nelerdir?
Uygulama yapılırken kişinin durumuna göre seçilebilecek dört çeşitlazer epilasyon türü vardır. En iyi sonuç için epilasyon öncesi kişiye en uygun lazer tipini seçmek çok önemlidir. Vücudunuzun kıl yapısına, kıl rengine ve cilt yapısına göre hangi lazer yöntemini seçeceğinize doktorunuz karar verecektir. Seçilen lazerler arasındaki temel fark, lazerler arasındaki dalga boyudur. Günümüzde yaygın olarak kullanılan lazer epilasyon türleri arasında yakut lazerler, diyot lazerler, alexandrite lazerler ve Nd-Yag lazerler bulunmaktadır.
Karbon Peeling Nedir?
Karbon peeling, cilt tonunu iyileştirmek için hızlı ve ağrısız bir işlemdir. Yağlı cilt, akne ve genişlemiş, tıkanmış gözeneklere sahip kişiler tarafından en çok tercih edilir. Karbon peeling, güneş yanığının cildinizdeki etkilerini görmeye başladığınızda da faydalıdır. Ancak cilt bakımı söz konusu olduğunda, tüm yöntemler herkes için uygun değildir. Bu nedenle karbon peeling size uygun olup olmadığını anlamak için konuyla ilgili gerekli bilgiye sahip olmak oldukça önemlidir.
Karbon Peeling Nasıl Yapılır?
Doktorunuz yüzünüze bir sıvı karbon tabakası bulaştıracaktır. Karbon yağları, kiri ve ölü deri hücrelerini gözeneklere emer. Kömürün kuruması için yaklaşık 10 dakika bekleyin. Kömür kuruduktan sonra doktorunuz gözlerinizi lazerden korumak için size göz koruması verecektir. Daha sonra lazeri düşük enerjili bir ortamda cilde yönlendirir.
Bu karbonu ısıtır ve onu epidermise bağlar. Cildiniz çok hassassa veya ciltte koyu lekeler varsa doktorunuz bu ısıtma adımını atlayabilir. Lazer ayrıca cilt altındaki dokuyu ısıtır, kolajeni güçlendirir ve ince çizgileri doldurur. Daha yüksek enerji ayarlarında, sıvı karbonu daha küçük parçacıklara ayırmak için bir lazer kullanılır.
Karbon Peeling Ne İşe Yarar?
Bu, cildinize sadece birkaç seansta mükemmel bir parlaklık verecektir. Çağımızın birçok sorunu cildimizin tahribatına neden oluyor. Bu durumda bir an önce iyileşmek istiyoruz. Bunun için profesyonel kozmetikçilerin önerdiği peelingleri kullanabilirsiniz.
Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?
Bu uygulamayı herkes kullanabilir. Karbon peeling özellikle cilt lekeleri için etkili bir çözüm olabilir. Ancak donuk cilt, geniş gözenekler, akne ve siyah beyaz lekelere sahip kişiler de karbon peeling deneyebilir.
Karbon Peeling Neden Yaptırmalıyız?
Karbon peeling cildi derinlemesine eksfoliye eder. Ayrıca kolajen üretimini teşvik etmeye yardımcı olur. Bu uygulama aşağıdaki cilt problemlerinin tedavisinde etkilidir.
Karbon Peeling Uygulamasının Avantajları Nelerdir?
Karbon peeling uyguladıktan hemen sonra daha parlak, daha parlak bir cilt ve daha sıkı gözenekler oluşur. Hassas cilde sahip kişilerde hafif kızarıklık olabilir. Ancak genellikle bir saat içinde kaybolur. Karbon peeling genellikle yağlı cilt ve geniş gözeneklerin görünümünü iyileştirmede çok etkilidir. Ancak kalıcı sonuçlar herkes için geçerli değildir. Karları korumak için devam eden tedavi gerekebilir